dijous, 21 de novembre del 2013

Bons usos digitals

A Internet sempre pots tenir problemes perquè no pots saber qui és la persona amb la que parles o contactes. A continuació os explicaré els problemes que es poden donar:

-Ciberbulling: és l'ús d'Internet, el telèfon mòbil o els videojocs per humiliar, agredir, maltractar, difamar, insultar, amenaçar o desprestitgiar companys  o persones conegudes d'una edat semblant. Pot succeir a xats. fòrums, SMS, etc. 

- Grooming o engatussament: és un terme que s'utilitza per descriure pràctiques online de certs adults per guanyar-se la confiança de menors fingint empatia. Aquest fenòmen normalment està associat amb l'ontenció d'imatges o videos pornogràfics.

- Trolling o missatges ham: és un terme que defineix el comportament d'aquelles persones que escriuen missatges provocadors a la xarxa amb la manera intencionada amb finalitat de trobar polèmica. 

- Griefing: és un terme vinculat als jocs en xarxa, que serveix per definir el comportamnt d'aquells que perjudiquen de manera intencionada i sistemàtica a un jugador en particular. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada